"Къщата" - Хотелът в София

Местоположение на хотела в София

„Къщата“ е уютен хотел в София, който се намира в центъра на града, на  разстояние 100 метра от Националния дворец на културата (НДК) и  50 метра от Метро станция „НДК”. За  2 минути можете да достигнете от хотела до централната търговска улица на София - бул. Витоша. С помощта на ново изграденото метро на София, вие можете лесно  да  изминете разстоянието от хотела до Централна автогара и Централна ЖП гара за 7 минути, а за 15 минути до Експо Център София. В близост се намират и най-големите болници в столицат - Майчин Дом, Александровсак Болница, Пирогов и Военномедицинска академия.  

Придвижване до хотела в София

От летище София: Гостите на хотела могат да наемат кола или да помолят на рецепцията за транспорт от и до летище София. До хотела може да се достигне и с помощта на градския транспорт на София. Карта и инструкции можете да наперите тук.

С влак или автобус: Най-лесният начин за придвижване до хотела в София е с метро. Вземате метрото от спирка „Централна гара“ в посока център и слизате на спирка „НДК“. Пътуването ще отнеме само 7 минути. 

С кола: Ако пристигате със собствен превоз, хотелът разполага с безплатен паркинг. Необходима е предварителна резервация.

Стаи и услуги в хотела

Всяка от стаите на хотела в София разполага с модерно обзавеждане, елегантна баня, кабелна телевизия и безплатен интернет. Прочетете повече за предоставяните услуги тук.

Ресторант към хотела

Ресторантът към хотела предлага ястия от българската и европейската кухня.  Гостите на хотела в София могат да се хранят в ресторанта, който е с отделен вход. Уединената градина в двора е обзаведена с външни места за сядане и е идеално място за отмора с освежаваща напитка след натоварени срещи или туристическа обиколка на забележителностите в София. 

Забележителности в близост до хотела в София

София е един от най-старите градове в Европа и разполага с огромен брой културни и исторически забележителности. Част от най-популярните забележителности в близост до хотела в София са Национален дворец на културата, Народен театър Иван Вазов, Национална художествена галерия и катедрален храм Александър Невски.

Здравни заведения до хотела в София

В близост до хотел "Къщата" се намират едни от най-големите болници в София. До Александровска болница и Майчин дом можете да достингнете за 15 минути пеш по булевард Витоша. Военна академия и Пирогов се намират на 2 спирки разстояние с тройлебус от спирката до хотела.