За хотел „Къщата“

“Къщата” e хотел в София, разположен в тиха и зелена улица на метри от Националния Дворец на Културата (НДК) и една от главните търговски улици – бул. „Витоша“. Удобният транспорт до почти всяка точка на града с помощта на ново изграденото метро и разположението му в самия център на София го прави предпочитано място за отсядане, както за туризъм, така и за делови посещения в столицата.

Стаи на хотел „Къщата“

Хотела в София разполага с Х апартамента, Y големи двойни стай и Z малки двойни стай, част от които са за непушачи. Всяко помещение е модерно обзаведено , в приятни топли тонове. В стаите си гостите на хотела разполагат с кабелна телевизия, безплатен безжичен интернет, минибар, хладилник, сешоар, електрическа кана, безплатен чай и климатик за горещите летни нощи в София.

Услуги предлагани от хотел „Къщата“

Всеки от гостите на хотела в София може да се възползва от допълнителните услуги предлагани в хотел „Къщата“. На рецепцията, която работи 24 часа можете да наемете автомобил, да поръчате такси, да поискате трансфер от и до летището или да получите информация за туристически обиколки на столицата. Там ще намерите най-новите вестници и списания. Хотела разполага с помещение за багаж и сейф за вашите ценности. Ако се нуждаете от пране, гладене или химическо чистене винаги можете да се обърнете към персонала на хотел „Къщата“. Хотелът разполага с безплатен паркинг за всички гости, но е необходима резервация.

Трансфер от и до летище София

Ние предлагаме трансфер от и до летище София. Трябва да ни изпратите само номер на полет или точния час на пристигане и номера на терминала. Цената е 10 евро в едната посока.

Правила на хотел “Къщата“

Настаняване в хотел „Къщата“

Настаняване: След 14:00 часа 
Напускане: 07:30 - 12:00 часа 

Деца и допълнителни легла

Всички деца под 7 години остават безплатно при използване на съществуващите легла в стаите на хотела. 

Бебешки легла се поставят при поискване безплатно.
Всички деца под 2 години остават безплатно с детски легла. 
Всички по-големи деца или възрастни се таксуват по 7 евро на нощ на лице за допълнително легло. Таксата включва закуска. 
Максималният брой допълнителни или бебешки легла в една стая на хотел „Къщата“ е 1. 

Приемани кредитни карти

Приемани кредитни карти за извършване на плащане в хотел „Къщата“ са :
Visa, Eurocard, MasterCard, Diners Club